The Collab Class

Meld je hier aan voor het coachingstraject! (april t/m december 2021)

 

Ben jij tussen de 16 & 26 jaar en heb je een bepaalde binding met Rotterdam? Is muziek, dans of theater (of allemaal tegelijk!) jouw passie en ben je van plan om hier jouw uitvoerende beroep van te maken? Say no more, we got you covered met dit coachingstraject. Het is tijd om ruimte te geven aan het talent van de toekomst!

 

Intensieve begeleiding

In het coachingstraject van Coolhaven Collab, The Collab Class, krijg je negen maanden lang intensieve begeleiding van ervaringsdeskundigen uit het werkveld. Samen met ondermeer Winne (Couture33), Sabrina Starke, Lloyd Marengo (Lloyds Company), Carole van Ditzhuyzen (Maas theater & dans) & Tasha Slagtand (House of Knowledge) stel je een plan en een einddoel op. Vervolgens ga je keihard aan de slag om grote stappen te maken in jouw carrière als creative. Wat heb je allemaal nodig om tot die volgende fase te komen in je ontwikkeling?

 

Van masterclass tot podium

Naast de wekelijkse begeleiding worden er ook inspirerende gastdocenten en sprekers van bijvoorbeeld Albeda College, Codarts en Jeugdtheater Hofplein uitgenodigd voor verschillende workshops & masterclasses. Op deze manier kun je goed kennis maken met de verschillende vormen van kunstvakonderwijs en een beetje aftasten of dit in de nabije toekomst iets voor je is. Tijdens het coachingstraject zijn er ook verschillende presentatie momenten op verschillende podia in Rotterdam zodat je jouw ontwikkeling (en die van de anderen) kunt laten zien aan publiek. Hard, toch?

 

 

Selectie voor de auditie

Het coachingstraject The Collab Class loopt van april t/m december 2021. Weet je van jezelf dat je in deze periode minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar bent? En wil je deelnemen aan deze unieke kans om kennis te maken met de verschillende vormen van kunstvakonderwijs? Meld je dan aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Belangrijk voor je aanmelding is dat het niet zozeer gaat om hoeveel ervaring je hebt maar om hoe sterk jouw drive is om nóg beter te worden! Nadat we alle aanmeldingen hebben ontvangen, maken we een selectie van talenten die worden uitgenodigd om auditie te komen doen.

 

De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten. Benieuwd wie er allemaal mee gaan doen aan The Collab Class? Hou deze pagina goed in de gaten voor meer nieuws! #TheCollabClass #JoinTheCollab

Ik meld me aan