Partner

Albeda Muziek, Theater & Dans

Pieter de Hoochweg 222

3024BJ Rotterdam

010 211 00 50

Website

Albeda is een regionaal opleidingen centrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en educatie. Het onderwijs wordt ontwikkeld en uitgevoerd in samenwerking met bedrijven, gemeenten en instellingen. Albeda biedt meer dan 120 verschillende opleidingen en cursussen aan, waaronder talentopleidingen op creatief gebied. Zo kun je bij de Albeda MBO Theaterschool opgeleid worden tot Acteur, Musicalperformer, Producent, Theatertechnicus en Theatervormgever. Daarnaast is er het Albeda Danscollege en Albeda College Muzikant/ Producer. Studenten volgen het onderwijs op diverse locaties in de stad en de regio. Tijdens de opleiding wordt veel praktijkervaring opgedaan op diverse podia, bij culturele instellingen, bij evenementen etcetera. Studenten ontwikkelen niet alleen hun talent, maar leren het ook in de markt te zetten en netwerken op te bouwen.

 

Bij Albeda leer je dat succesvol zijn vooral een combinatie is van talent en lang en hard werken. Maar voor welke discipline je ook kiest, bij Albeda krijg je de tools om van je talent je beroep te maken en er je brood mee te verdienen. Zo leer je het vak van professionals uit het werkveld.
Voor meer informatie over de verschillende opleidingen klik hier voor dans, muziek en theater over hoe je je kunt aanmelden. Daar vind je altijd de meest actuele informatie.

 

Collab
Albeda is partner van Coolhaven Collab omdat dit initiatief de mbo-studenten op het gebied van de podiumkunst kansen biedt om op een laagdrempelige manier hun talenten en ideeën verder uit te bouwen en zichtbaar te maken. Het brengt talenten samen en biedt een plek voor experiment én een podium.
De verschillende partners van Coolhaven Collab werken samen en vullen elkaar aan waardoor voor de deelnemende mbo- en hbo-studenten, alumni en potentiële talenten, interessante kansen en mogelijkheden ontstaan voor ontmoeting, verdere ontwikkeling en samenwerking met verschillende disciplines.

Bekijk hieronder verschillende video’s van de opleidingen die je bij Albeda kunt volgen:

 

Albeda College Muzikant Producer:

Albeda Danscollege:

Eindvoorstelling 2018 compilatie:

 

Acteur:

Producent:

Technicus:

 

Vormgever: