Event

The meet-up part 2

Sunday 05 July 2020    15:00 —  21:00 uur   

Op zondag 5 juli vindt er weer een Coolhaven Collab meet-up plaats bij het Maaspodium. Net als de eerste editie in november, is het doel om talenten uit verschillende disciplines bij elkaar te brengen zodat zij van ons en elkaar kunnen leren. Deze keer worden we bijgestaan door Kevin de Randamie, ook wel bekend als Blaxtar en Pricilla Motman van Kemetic Womb Yoga.

 

Het volledige programma is als volgt:
15:00 Inloop Maaspodium terras
15:30 Opening
15:40 Workshop Kemetic Womb Yoga
16:45 Masterclass Kevin de Randamie
18:00 BBQ
20:00 DJ & Drinks
21:00 Afsluiting

 

Kemetic Womb Yoga met Pricilla Motman.

 

“De langste reis in het leven is de reis naar jezelf” Deze reis begon 33 jaar geleden voor Pricilla Motman. Middels haar creativiteit ontdekte ze heel jong dat ze een realiteit kon creëren waarin ze gelukkig en vrij kon zijn. Wat begon met Afro-dance en Kemetic-baarmoederyoga 2013 bracht Pricilla dichter bij de kern. Pricilla eert de meer dan 3.000 jaar oude tradities van haar voorouders en integreert haar levenservaring en jaren aan studie in haar praktijk.

 

Met Kemetic-baarmoederyoga ga je terug naar de kern. Waar zelfexpressie, saamhorigheid, plezier, innerlijke kracht en spiritualiteit samenkomen. Een manier om je te aarde, je creativiteit te verdiepen in contact te komen met je Lichaamswijsheid, lichamelijke blokkades op te lossen, richting innerlijke rust en vrijheid.