Partner

Music Matters

Wilhelminakade 332
3072 AR Rotterdam
010 – 244 06 89

info@musicmatters.nu

Website

Rotterdam is goed op weg op het gebied van muziekeducatie en talentontwikkeling. Toch blijft het voor veel kinderen en jongeren een uitdaging om het muziekleven vanuit huis te ontdekken. MUSIC MATTERS bouwt aan een toegankelijke en inclusieve cultuur in het muziekonderwijs en talentontwikkeling zodat de volgende generatie creatieve Rotterdammers zich muzikaal kan ontwikkelen en de muziekwereld leert kennen.

 

Collab
Music Matters en Coolhaven delen de ambitie om muzikaal Rotterdams talent een gelijke kans te geven om te excelleren en een muzieknetwerk op te bouwen. Het podiumprogramma Music Matters Presents koppelt lokaal talent aan verschillende podia en festivals door de stad waaronder Open Monumentendag, het Eendrachtsfestival, BIRD, Dizzy, Lantarenvenster en de Popunie.

 

Join
Ben je als artiest of band uit Rotterdam op zoek naar meer plekken om op te treden, maar is het lastig om het juiste podium te vinden? Meld je dan aan via ons artiestenformulier op www.musicmatters.nu. Zodra we een match voor je hebben laten we je meer weten. Voor meer neem contact op met killian@musicmatters.nu