Partner

Maaspodium

St. Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam
010-2002500 (ma-vr 9:00-17:00)
info@maastd.nl

Website

Het Maaspodium in Rotterdam is een theatrale uitgaansplek met een dynamische en culturele inhoud. Het is dé plek voor jong publiek en iedereen die zich jong voelt. Hier zie je niet alleen theatervoorstellingen maar ook dans, circus, muziek en meer. Het Maaspodium is tevens het huis van theatergezelschap Maas theater en dans. In het Maaspodium worden werelden worden verbonden en ontmoeten generaties elkaar. Als publiek ben je altijd onderdeel van wat er in het podium gebeurt. Kijken, meedenken, meedoen of zelf op het podium staan.

 

Collab

Op Coolhaven ligt een keten van talentontwikkeling. Jonge talenten beginnen bijvoorbeeld bij Albeda, stromen door naar Codarts om te eindigen in de professionele gastprogrammering van het Maaspodium of als acteur in Maasproducties. Maas biedt binnen Coolhaven Collab een podium en kennis, en zet in op de ontwikkeling van Coolhaven als een gebied voor jonge talenten in de podiumkunsten.

 

Join

 

FRESH
Iedere eerste vrijdag van de maand is het FRESH Friday en geven we de sleutel van het Maaspodium aan een talentvolle danser, muzikant, acteur of een hele bende bij elkaar. Tijdens FRESH ontwikkel je zelf een eigen avond vullend programma, denk aan cross-overs, multidisciplinair, vernieuwend, nooit eerder vertoond werk, of iets dat niet binnen de hokjes past. Heb jij grootse ideeën die een podium verdienen en ben je geïnteresseerd om een FRESH te verzorgen? Meld je dan aan!

 

Masterclasses
Lloyds Company i.s.m. Maas

Samen met Maas organiseert Lloyds Company masterclasses voor upcoming artiesten in het Maaspodium. Geïnspireerd door de ervaringen in Mind Ur Step blijven we bouwen aan bruggen tussen hiphop en theater en willen we aanstormend talent persoonlijk coachen en ‘know how’ delen. Wil je meer leren en kennis opdoen over choreografie, dramaturgie, maar ook techniek, ondernemen en fondsenwerving? Laat het ons weten en meld je aan voor de masterclasses.