Partner

Maas

St. Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam
010-2002500 (ma-vr 9:00-17:00)
info@maastd.nl

Website

Maas is een podium en een gezelschap van professionele makers. Een plek waar generaties elkaar ontmoeten en werelden zich naar elkaar openen dankzij theater en dans dat de nieuwsgierigheid prikkelt. Het gezelschap Maas theater en dans maakt kwaliteitstheater en -dans in alle soorten en maten. En het Maaspodium hét theater voor jong publiek in Rotterdam. Hier zie je niet alleen theatervoorstellingen, maar ook dans, circus, muziek en meer. Als publiek ben je altijd onderdeel van wat er in het podium gebeurt. Kijken, meedenken, meedoen of zelf op het podium staan.

 

Collab

Op Coolhaven ligt een keten van talentontwikkeling. Jonge talenten beginnen bijvoorbeeld bij Albeda, stromen door naar Codarts om te eindigen in de professionele gastprogrammering van het Maaspodium of als acteur in Maasproducties. Maas biedt binnen Coolhaven Collab een podium en kennis, en zet in op de ontwikkeling van Coolhaven als een gebied voor jonge talenten in de podiumkunsten.

 

Join

 

FRESH
Iedere eerste vrijdag van de maand is het FRESH Friday en geven we de sleutel van het Maaspodium aan een talentvolle danser, muzikant, acteur of een hele bende bij elkaar. Tijdens FRESH ontwikkel je zelf een eigen avond vullend programma, denk aan cross-overs, multidisciplinair, vernieuwend, nooit eerder vertoond werk, of iets dat niet binnen de hokjes past. Op vrijdag 6 november en 4 december bieden we jou de kans om het Maaspodium over te nemen tijdens FRESH. Geïnteresseerd? FRESH“>Meld je dan aan.
De wilde keuken
Heb je acteerskills en wil jij je als acteur verder ontwikkelen? Meld je dan via Coolhaven Collab aan om mee te spelen in De wilde keuken. Deze feelgood voorstelling van Maas theater en dans over de toekomst van eten is van 26 augustus tot en met 27 september 2020 exclusief te zien in het Maaspodium.

 

Masterclasses
Lloyds Company i.s.m. Maas

Samen met Maas organiseert Lloyds Company masterclasses voor upcoming artiesten in het Maaspodium. Geïnspireerd door de ervaringen in Mind Ur Step blijven we bouwen aan bruggen tussen hiphop en theater en willen we aanstormend talent persoonlijk coachen en ‘know how’ delen. Wil je meer leren en kennis opdoen over choreografie, dramaturgie, maar ook techniek, ondernemen en fondsenwerving? Laat het ons weten en meld je aan voor de masterclasses.