Partner

Poundcake Studios

Website

Poundcake studio’s is een professionele muziekstudio voor zowel opkomende muzikanten als gevestigde muzikanten. Sinds het ontstaan in 2015 hebben wij met verschillende nationale als internationale acts gewerkt. Wij hebben inmiddels een groot netwerk opgebouwd. Het aanbod is breed: Zo kun je de Main room of Producer’s room gebruiken om songs te produceren en opnemen.Er is ook een live room om vocalen op te nemen of te drummen, er is een songwriting area en nog veel meer.

 

Collab
Poundcake studio’s zet haar kennis, netwerk en expertise graag in voor de jongeren uit de wijk. Als partner binnen het Coolhaven Collab kunnen wij hier vorm aan geven door jongeren een kans te geven, om op een laagdrempelige manier in contact te komen met de verschillende muziek disciplines binnen ons platform. Onze ambitie is om te werken aan de zelfredzaamheid en de eigen kracht van deze jongeren.

 

Join
Jongeren die zich graag willen ontwikkelen als individu en eventueel affiniteit of interesse hebben met het maken van muziek, kunnen bij ons terecht. Ons aanbod binnen het Coolhaven Collab is toegespitst op de wensen van deze doelgroep. Ook kan het als springplank dienen voor jongeren die een carrière in de muziek willen of een opleiding willen volgen in de muziek.