Partner

Grounds

Pieter de Hoochweg 125

Coolhaveneiland, Rotterdam

010 2444 515

info@grounds.nu

Website

Grounds is een podium in Rotterdam dat grensverleggende muziek programmeert van (inter)nationale artiesten in uiteenlopende genres en van over de hele wereld. Ook zet Grounds zich in voor talentontwikkeling in Rotterdam door getalenteerde jonge muzikanten een podium te bieden. Naast het bieden van een podium in Grounds programmeren wij ook talenten uit de wijk op diverse festivals in Rotterdam. Hierdoor krijgen deze talenten podiumervaring, breiden ze hun netwerk uit en maken ze stappen in professionalisering van hun artiestenbestaan.

 

Collab
De kernwaardes van Coolhaven Collab en Grounds sluiten goed op elkaar aan. Een van de pijlers van Grounds is om een springplank te zijn voor nieuwe muzikanten in uiteenlopende muziekgenres. Grounds wil met haar programmering de veelzijdigheid van de Rotterdamse muziekscene tentoon stellen en is daarom altijd op zoek naar lokaal talent. De ambitie is om deze talenten verder te helpen in hun muzikale carriére.

 

Join
Grounds bied getalenteerde jonge muzikanten een podium. Jongeren kunnen bij ons terecht om te ervaren hoe het is om bij een professioneel podium op te treden. Grounds heeft een groot netwerk binnen de muzieksector en kan jonge talenten helpen hun weg te vinden in de muziekscene.